Quantcast

El joc de l'equip de Zidane genera molts dubtes

Zinedine Zidane és llegenda viva del Reial Madrid . Abans com a jugador, ara com a entrenador. Els seus èxits futbolístics formen part de la història blanca i del futbol però, com tot humà, té els seus errors.

El francès es va convertir en una icona mundial jugant per al Reial Madrid i la Selecció Absoluta de França . Com a jugador va guanyar fins a 15 títols, incloent La Lliga de Campions de la UEFA fins a la Eurocopa i el Mundial amb la seva selecció. A més, també va aconseguir el Pilota d'Or al 1998. El seu paper en el cos tècnic madridista no es queda enrere: 9 títols entre segon i primer entrenador.

La seva primera pedra com míster va ser la derrota front el Atlètic de Madrid al Santiago Bernabéu per 0-1. El Reial Madrid ja venia d'un empat contra el Màlaga i el joc de l'equip deixava molts dubtes.

La segona crisi va ser amb la derrota a Lliga de Campions a Wolfsburg per 2-0 . L'equip alemany va ser una màquina letal en els primers minuts de la trobada i amb 2 gols a la primera part va tancar el partit i gairebé l'eliminatòria. El Reial Madrid va aconseguir remuntar l'eliminatòria i passar a la següent fase.

L'estil de l'equip de Zidane deixava molts dubtes, no estava definit i va començar a sortir a la llum la famosa "flor de Zizou ". La sort és un factor que marca la diferència en l'esport. Zidane la tenia.

Amb l'arribada de la temporada 2016/2017 el conjunt blanc no va començar amb bon peu. 4 empats seguits davant del Vila-real , Las Palmas , Borussia Dortmund i Eibar va dificultar la situació de l'equip de la capital . Malgrat la seva ranquejant començament, el Reial Madrid acabaria guanyant La Lliga i la Champions League.

Zidane va estar 40 partits seguits sense perdre , tot un rècord , fins que va arribar el Sevilla FC . La derrota per 2-1 va acabar amb una ratxa victoriosa que va pesar al club. El següent partit Zidane patia una nova derrota per 1-2 davant del Celta de Vigo i va acabar eliminat de la Copa del Rei pels gallecs.

aquesta nova temporada ha començat més que dubtosa després de dos anys plens de títols. Dos empats a casa i dues derrotes com a visitant han portat a l'equip a ser, de moment, 3r de la Lliga Santander a 4 punts del València ia 8 del Barcelona.

L'última ensopegada va arribar a la Champions League. El Tottenham Hotspur va aconseguir empatar 1-1 a la pista madridista i va guanyar 3-1 a Wembley. Aquesta victòria dels anglesos ha generat molts dubtes a la casa blanca. El Reial Madrid és 2n en el grup de la Champions League darrere del conjunt de Pochettino .

Zidane sempre ha estat un entrenador molt fred. Les rotacions que va implantar des del primer moment van fer que el seu equip guanyés 2 Champions Leagues seguides, 1 Lliga, 1 Mundial de Clubs, 2 Supercopes d'Europa i 1 Supercopa d'Espanya . Zizou s'ha convertit en el quart entrenador amb més títols de la història del Reial Madrid .

Malgrat els seus èxits, el míster blanc sempre ha estat en el punt de mira dels aficionats i els mitjans de comunicació. El seu joc no meravella al món, "la flor" pot ser un mite real i els dubtes que genera en molts partits són molt evidents, tant, com que és un entrenador campió .