Quantcast

Ja es coneixen els primers famosos que retransmetran les Campanades 2018

Queden menys de dos mesos perquè tornem a posar els nostres ulls en el rellotge de la Porta del Sol de Madrid i, al so de les 12 campanades, donem la benvinguda a l'any nou.

Per això les cadenes de televisió comencen a desvetllar qui seran els presentadors que conduiran els seus programes especials.

ANTENA 3

La direcció d'Antena 3 ha decidit tornar a confiar en Cristina Pedroche i Alberto Chicote per donar les 12 campanades. La presentadora i el cuiner tornaran a acompanyar la a udiencia de la cadena. El que torna a ser el secret més ben guardat de la madrilenya és el sorprenent vestit que lluirà aquest any des de la Puerta del Sol.

LA SEXTA

Aquí és on tindrem una de les principals novetats. La cadena ha decidit encomanar aquesta tasca a una altra Cristina. Serà Cristina Pardo qui donarà la benvinguda al 2018 al costat d'un acompanyant, encara per determinar. És el premi de la cadena a l'esforç que ha demostrat al capdavant de 'Roent', substituint a Antonio Ferreras, i també cobrint la informació relacionada amb presidència del Govern a "La Sexta Notícies".