Quantcast

El RCD Espanyol, a favor de la pau social a Catalunya

La situació social i política a Catalulña segueix donant que parlar davant l'entrada a la presó dels exconsellers de la Generalitat i del vicepresident Oriol Junqueras. Davant els fets esdevinguts, el RCD Espanyol, que és un club que no es caracteritza per mostrar la seva opinió en públic sobre assumptes polítics, ha aprofitat l'ocasió per fer una crida per la pau social a Catalunya.

El club espanyolista advoca pel respecte i la cordialitat del poble català. D'altra banda, demana sensatesa i reflexió per al bloc independentista i denúncia tots els fets esdevinguts, a més d'animar que no es perdin els drets i llibertats fonamentals que Catalunya ha aconseguit com a societat.

Aquest és el comunicat íntegre publicat a la seva pàgina web i que ha estat difós per les seves xarxes socials: