Quantcast

Aquesta és la llista de convocats per als amistosos contra Costa Rica i Rússia

Julen Lopetegui ja ha donat la llista de 25 convocats per als amistosos que el combinat nacional disputarà contra Costa Rica i Rússia. El seleccionador ha deixat fora a Koke i Carvajal per lesió i li ha donat l'oportunitat de debutar a Luis Alberto, jugador de la Lazio. A més, Alberto Moreno torna a ser convocat tres anys després.

El gran moment del lateral esquerre del Liverpool i el del davanter andalús de l'equip italià han despertat l'interès de Lopetegui per donar-los l'oportunitat. Rodrigo Moreno torna a repetir presència a la llista, igual que Callejón, mentre que Vitolo torna després de caure de l'última llista de convocats per lesió.

Julen Lopetegui va aclarir, entre altres coses, els mèrits de Luis Alberto per ser convocat: "Luis Alberto porta temps a un gran nivell en la Lazio i crec que és el moment òptim perquè vega" va subratllar Julen, que considera que és una "decisió institucional" l'acomiadament de Claramunt de la Federació i que va assegurar que en les pròximes dates estarà atent a jugadors com Parejo i especialment a Diego Costa.