Quantcast

El director general de Microsoft Catalunya, Jordi Marín, farà una conferència sobre 'La transformació digital'

'La transformació digital' serà el tema de la conferència que oferirà el director general de Microsoft Catalunya, Jordi Marín, el proper 9 de novembre a les 19 hores a l'Espai d'Innovació d'Andorra a Caldea. Jordi Marín és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona, i compta amb diversos màsters i potsgraus de gestió pública (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i ESADE).

Durant la seva trajectòria professional ha ocupat diferents càrrecs dins del sector públic i privat vinculats amb el món digital i de la innovació. Cal destacar que al maig del 2006 va ser nomenat secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Actualment és el director general a Catalunya de la multinacional nord-americana Microsoft i professor associat i membre del consell social de la Universitat Pompeu Fabra. La conferència està organitzada per Actua i l'entrada és gratuïta però cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a [email protected] o trucant al telèfon 862 555.