Quantcast

BÀSQUET | Competicions europees: Bartzokas consuma la seva venjança

Fernerbache 79-66 València Basket

Després de deu dies perfectes, els valencianistes es van topar amb el mur del campió d'Europa. Els turcs van estar molt còmodes i sòlids al seu estadi i no van deixar ni el més mínim marge perquè els homes de Txus Vidorreta poguessin remuntar. Datome amb 16 va ser el màxim anotador de l'equip turc.

Baskonia 85-84 Panathinaikos

Victòria fonamental per Baskonia que es estrena en aquesta Eurolliga i no ho van tenir gens fàcil. Queien per quatre a falta d'un minut, però Beaubois , un dels jugadors més sòlids del Baskonia aquest any, va tirar del carro per anotar en els moments resolutius i donar-li la primera victòria de Pedro Martínez com a tècnic del club vitorià.

Reial Madrid 80-86 Khimki

Primera derrota per als homes de Pablo Laso en el que portem de temporada. Els blancs sempre van estar a remolc i els va costar entrar en el partit. Doncic va tenir el tir decisiu per posar per davant el Madrid, però la pilota no va voler entrar . Amb aquesta sentència, els mosovitas van sentenciar el partit des del tir lliure.

Altres resultats

Estrella Roja 69-75 Bamberg

Maccabi 79-68 EA Milano

Eurocup femenina

Girona 81-68 Gernika

Les catalanes s'asseguren d'aquesta manera la seva passada en el duel fratricida de la jornada . Les visitants, sense opcions de lluitar pels dos primers llocs, no van poder fer res davant un equip que va posar una marxa més en el segon quart.