Quantcast

José Mourinho de "visita" a Madrid per frau

José Mourinho, entrenador del Manchester United, ha hagut de venir a Madrid a declarar al jutjat d'instrucció número 4 de Pozuelo d'Alarcón per una denúncia presentada per la Fiscalia per suposat frau de 3,3 milions d'euros durant el temps que va ser entrenador del Reial Madrid CF entre 2010 i 2013.

va arribar al jutjat a les 09:33 de la matí per a la declaració que estava prevista per a les 10:00 , ho va fer tranquil, envoltat de mitjans i sense pronunciar una paraula.

L'entrenador del conjunt anglès li ha dit a la magistrada: " Vaig marxar d'Espanya el 2013 amb la informació i amb la convicció que la meva situació tributària estava perfectament legal. Un parell d'anys més tard he estat informat que s'ha obert una investigació i m'han dit que per regularitzar la meva situació jo havia de pagar una quantitat 'x' ".

També va afegir: " Jo no he contestat, no he discutit, he pagat, he signat amb l'Estat les actes de conformitat i que tot estava definitivament tancat. Per això he estat aquí cinc minuts per dir exactament a la seva excel·lència el jutge el que us estic dient a vosaltres ".