Quantcast

En marxa el Festival del Joc del Pirineu

La Seu d'Urgell acull des d'aquest divendres al matí i fins diumenge la segona edició del Festival del Joc del Pirineu. La Sala Sant Domènec s'ha convertit en una gran ludoteca, amb activitats per a totes les edats. Aquest divendres s'ha reservat per a les escoles de la ciutat i la comarca, que al llarg de tot el dia han anat passat pel recinte.

Més enllà de la ludoteca, però, el festival compta amb un seguit d'activitats complementàries en forma de xerrades i tallers per tal d'abordar el fenomen del joc des de diversos àmbits.

Justament en aquest marc, el Col·legi la Salle ha organitzat el aquest dissabte la 2a Jornada Pedagògica de Joc i Educació al Pirineu a les seves instal·lacions. Així, hi haurà activitats lúdiques i també taules rodones i tallers dedicats a com cal aplicar el joc a l'aula.

Parlen al vídeo: XAVIER SOCÍAS, DIRECTOR FESTIVAL