Quantcast

Rivera denuncia el "victimisme" dels independentistes en els "últims cops de cua" del procés

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha denunciat aquest divendres el "victimisme" dels independentistes durant els "últims cops de cua" del procés sobiranista, que considera palmari davant el encarlamiento dels exmembres de la Generalitat que van declarar aquest dijous davant l'Audiència Nacional.

en una entrevista a Canal Sud, Rivera ha subratllat que "tothom" havia advertit de les conseqüències que podien derivar-se de promoure el procés independentista, i per tant "no crec que a ningú li sorprengui" que aquestes conseqüències s'estiguin materialitzant.

Considera que el president cessat de la Generalitat, Carles Puigdemont, viu "en un món paral·lel en el qual creu que és president i està en una república", quan la realitat és que "ha fugit de manera covarda" i no podrà evitar l'acció de la Justícia.

de fet, es va remetre a l'acte de la jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela per subratllar que "per culpa" de la fugida de Puigdemont "va haver de deci dir "la presó per als exconsellers, que ara" s'estan barallant entre ells ".

Rivera es va mostrar convençut que Puigdemont haurà de" tornar i donar la cara "i no va voler valorar com aquesta presó dels exconsellers pot influir en les eleccions del 21 de desembre perquè considera que els jutges han de prendre les seves decisions sense "calcular" en termes de vots.

l'important en aquestes eleccions, ha insistit, és que els catalans votin per elegir un govern "que calmi les aigües" i que acabi "amb aquesta bogeria i amb aquesta tristesa" que ha generat el procés independentista. Ciutadans, ha reblat, atresora ja prou confiança donant suport a altres partits constitucionalistes com perquè ara "ens toqui a nosaltres" encapçalar una alternativa a Catalunya.

Ha reiterat, en aquest sentit, que si els partits constitucionalistes sumen un " escó més "que els independentistes després d'aquestes eleccions, tenen l '" obligació històrica i moral "d'unir les seves forces per a materialitzar aquesta alternativa.