Quantcast

Gran Hermano 'Revolution' | Tots contra Carlos Lozano

Tornen els 'dimes i diretes' a la casa de Guadalix de la Serra . A més dels frecs habituals, aquesta setmana els habitants de la casa de vidre han hagut de compartir espai amb dos convidats , recordem l'espantada protagonitzada per un tercer, Kiko Rivera , molt especials: Carlos Lozano i Alyson Eckman .

ja fa dues setmanes que la direcció del concurs va decidir assaonar l'espai amb l'entrada d'aquests participants . La parella de VIP's ha contribuït a tensar, encara més si cap, la corda de la convivència a l'interior de la casa.

Eckman es va enfundar el vestit de '< i> femme fatale ', i va mantenir un tòrrid romanç amb Rubén , delati i fora de cambra. Una cosa amb el que Lozano no va empassar : " No em sembla legal ", li va confessar el presentador a Rubén. " Tant me fa el que tu penses , si jo vull estar amb ella vaig a estar amb ella ", va contestar el gallec qual Romeo.

Un cop a plató, Lozano es va enfrontar, potser a l'espècimen més perillós d'aquest ecosistema: Jorge Javier Vázquez .

" Et quedar tocat quan sentis tot el que diuen de tu, perquè és molt fort ", va avisar el mestre de cerimònies abans de donar-li al play i posar a Lozano un vídeo del seu pas per la casa . El vídeo era una col·lecció de talls de tot el que els seus conveïns deien d'ell: " A mi em va dir que havia de discutir més, ¡doncs què merda de consell! ", ha etzibat Ruben. " Ha vingut a incendiar la casa ", va afegir Cristian. " És un calientaollas, tota la mala energia està on aquesta ell ".

També hi va haver qui no va estar d'acord amb la mala relació entre Rubén i Lozano. Carlos va assenyalar a Rubén, qui al seu parer li havia faltat al respecte al famós: És " molt fàcil animar-se entre quatre contra un ". La tensió entre aquests dos concursants va acabar amb la nominació d'un punt que Rubén 'va regalar' a Carles.

Quan va acabar de visionar el vídeo, Lozano no es va mossegar la llengua i va contraatacar : " Els xavals són infumables , són una banda de falsos. Per alguna cosa va així l'audiència del programa, perquè estan tot el dia tirats al sofà sense fer res, per això no es va a Gran Germà! ". Presa.

Després de deixar anar aquestes perles, Lozano va apuntar a Alyson a la qual va recriminar la seva forma de comportar-se a Guadalix . " Tu no pots donar lliçons, perquè jo vaig guanyar i tu no ", li va recordar l'americana.

Però les sorpreses de la nit no van acabar aquí. Per començar, va haver una repesca de concursants expulsats en anteriors programes: Miriam i Laura tornaven a la competició .

Miriam va rebre a Rubén al confessionari < / b>. La reunió va acabar malament. Diuen que la discussió, els crits i les acusacions mútues van arribar a escoltar-fins al poble veí de Soto del Real.

Laura havia estat l'última participant a abandonar la casa, la setmana passada, després de sortir a la llum el seu transsexualitat . La seva conversa amb Dani va ser especialment desagradable. Laura el va acusar de fals i hipòcrita per aparentar ser amic seu i, alhora, parlar malament de la seva transsexualitat.