Quantcast

Ja està a la venda el IPHONE X

La febre per fer-se dels primers amb el nou Iphone , el smartphone més esperat de l'any, ha arribat al nostre país, i així, aquest divendres les 11 botigues d'Apple espanyoles han vist com a obrir les portes, ja eren molts els que feien cua per fer-se amb el model.

l'IPHONE X ha sortit a la venda aquest divendres de forma simultània en 55 països alhora, amb dues versions, una de 64 GB i una altra de 258GB.

CARACTERÍSTIQUES

El iPhone X posseeix un disseny revolucionari, tot és pantalla. A més incorpora càrrega sense fils i una càmera posterior amb doble estabilització òptica d'imatge. Els clients podran reservar-lo a partir del divendres 27 d'octubre a les 9:01 a apple.com/es i l'app Apple Store.

L'iPhone X té un disseny íntegre en vidre i acer inoxidable, i incorpora una pantalla Super Retina de 5,8 polzades, un xip A11 Bionic amb un motor neuronal dissenyat per a l'aprenentatge automàtic, la realitat augmentada i experiències envoltants de jocs en 3D, càrrega sense fils i Face ID, una forma innovadora i segura de desbloquejar el dispositiu , autenticar i pagar. Face ID és possible gràcies a la càmera frontal TrueDepth, que incorpora la manera Retrat amb Il·luminació de Retrats per fer selfies amb efecte de profunditat.

A més, aquesta càmera captura i analitza més de 50 moviments de músculs facials per després animar aquestes expressions amb Animoji i donar vida als emojis d'una forma nova i divertida. < br />
Preus i disponibilitat
L'iPhone X està disponible en plata i gris espacial en els models de 64 GB i 256 GB a partir de 1.159 & euro; en apple.com/es i les Apple Store. També es pot comprar a través dels Distribuïdors Autoritzats Apple i els operadors (els preus varien).

Amb l'iPhone Trade-Up Program, els clients poden canviar el seu telèfon intel·ligent, si aquest compleix els requisits, per fins a 450 & euro; de descompte en comprar un nou iPhone.
L'app Apple Store és la forma més ràpida i fàcil de reservar l'iPhone X. En aquesta app, els usuaris poden marcar com a favorits els productes que més els agraden, obtenir recomanacions d'accessoris en funció dels productes Apple que ja tenen.

els accessoris dissenyats per Apple, incloses les fundes de pell i silicona de diferents colors, estaran disponibles a partir de 39 & euro ;. La nova funda Leather Folio per l'iPhone X estarà disponible per 109 & euro ;.

Les bases Dock Lightning en acabats metàl·lics a joc amb l'iPhone X estaran també disponibles per 59 & euro; (Els preus varien).

A tots els clients que comprin un iPhone X a través d'Apple se'ls oferirà una sessió gratuïta de Configuració Personalitzada a la botiga o online, on se'ls ajudarà a personalitzar la vostra iPhone configurant el correu, instal·lant noves apps de l'App Store, i molt més.

Qualsevol persona que vulgui conèixer els aspectes bàsics o avançats de l'iPhone X o d'iOS 11 pot apuntar a les sessions gratuïtes de Today at Apple a apple.com/es/today.