Quantcast

Rulo i La Contrabanda reediten el seu últim disc al costat de L'Drogues, Rosendo i Dani Martín

Rulo i La Contrabanda ha llançat una reedició de El doble del teu meitat (Warner Music, 2017), tercer i últim treball d'estudi de la formació.

Aquest nou format, que està disponible en format físic i digital , inclou sis temes inèdits: tres col·laboracions i tres versions acústiques .

Rosendo , El Drogues i Dani Martín s'han sumat al projecte per cantar Em quedo amb tu , El teu filferro i 32 escales respectivament, mentre que les cançons triades per a ser interpretades en acústic han estat novembre , Objectes perduts i < i> La flor II – 4 estacions .

El mateix Corró es mostrava emocionat durant els dies previs al llançament. "La reedició que somiava " , comentava a Twitter mostrant que a aquest disc encara li queda molta vida.

de moment, la gira de El doble de la teva meitat segueix activa. El proper 22 de desembre actuaran a València al costat de M-Clan i Sexy Zebras sota el cartell del festival Poetes del Rock i durant 2018 començaran una nova etapa de concerts en teatres .

IMMINENT NOU dISC EN DIRECTE

Fa diverses setmanes vam poder parlar amb Corró sobre el seu viatge a Llatinoamèrica i la trajectòria del disc.

a més d'anunciar la gravació del ja publicat videoclip de 32 escales amb Dani Martín, el càntabre va confessar que el proper 29 des gravarà un nou disc en directe des del Palau dels Esports de Santander .

Podràs llegir la entrevista completa aquí .