Quantcast

Antonio José estrena 'A un mil·límetre de tu', el seu quart disc

Antonio José estrena A un mil·límetre de tu (Universal Music, 2017), el seu quart treball d'estudi . L'àlbum està disponible en format físic i plataformes digitals des de les 00.00 del divendres 3 de novembre, incloent deu temes entre els quals es troba El teu em vas obligar , un dels recents himnes del passat estiu.

l'artista andalús, influenciat pels ritmes llatins i urbans presents en l'esmentat tema, busca consolidar-se al panorama internacional amb el que ja és un dels discos més esperats de l'any.

Em fas falta , single del disc que es va editar fa tot just dues setmanes, acumula més de 200.000 reproduccions a Spotify i són més de 24 milions les vegades que s'ha escoltat El teu em vas obligar en aquesta mateixa plataforma.

Des de 2015, any en què Antonio va ser guanyador de la Veu, el seu creixement ha estat exponencial. Amb Senti2 , el seu àlbum anterior, va aconseguir girar per tot Espanya i omplir el Palau dels Esports de Madrid el passat 14 de gener.

Pel moment, el cantant també ha confirmat diverses dates de presentació per a aquest nou disc. El cordovès, que acabarà l'any amb diversos showcase i signatures de discos, començarà la seva gira el proper 4 de març a Valladolid per a més tard visitar ciutats com Múrcia, Madrid, Barcelona o Sevilla.

En les properes setmanes s'anunciaran més dates. De moment, aquestes són totes les confirmades: