Quantcast

El primer MoraBanc Innovation LAB girarà al voltant dels reptes digitals de les empreses d'Andorra

Sota el títol 'The future begins now' (El futur comença ara), el proper 7 de novembre se celebrarà a Andorra la Vella la primera edició del MoraBanc Innovation LAB, un conjunt de conferències pràctiques orientades a optimitzar la visió digital dels negocis a Andorra i conèixer els riscos més habituals relacionats amb la cyberseguretat.

La jornada tindrà com a convidats el president d'Accenture Espanya, Portugal i Israel, Juan Pedro Moreno, i el soci de Cyber Risk Services de Deloitte, Xavier Gracia. Les ponències aniran a càrrec del ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya; el director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal, i el director general de Negoci i Operacions de MoraBanc, Lluís Alsina.

El MoraBanc Innovation LAB vol apropar els últims canvis tecnològics als empresaris d'Andorra i mostrar-los com les tendències actuals poden afectar les seves empreses. Fa uns mesos, l'entitat bancària andorrana va redissenyar la seva presència a Internet amb MoraBanc Digital, una banca en línia, una web i una aplicació, ja que la innovació tecnològica és una de les seves principals línies estratègiques.