Quantcast

Vetusta Morla presenta en concert 'Mateix Lloc, Diferent Lloc'

Vetusta Morla actuarà el proper divendres 10 de novembre a la Biblioteca Nacional d'Espanya de la mà de Radio 3. La banda madrilenya oferirà en exclusiva l'estrena del seu nou disc, Mateix Lloc , diferent Lloc .

es tracta de la primera vegada que Vetusta Morla es puja a l'escenari després de la fi de gira del seu anterior disc, la Deriva. Els assistents podran escoltar al complet el quart llarga durada de la banda en un lloc especial que res té a veure amb l'estudi de directe habitual de la cadena.

La nova obra de Pucho, Juanma , Guille, Álvaro, David i Jorge ha estat gravada entre els Hansa Studios de Berlín i els Tarbox Road de Cassadaga, i rematada en el llegendari Sterling Sound de Nova York. Han estat ells mateixos els que s'han encarregat de les tasques de producció al costat de Campi Campón, i han comptat amb l'ajuda de Dave Fridman i Greg Calbi per a la barreja i la masterització, respectivament. El resultat són deu cançons que componen un disc emocionant i necessari que compartiran just el dia de la seva publicació.

La cita tindrà lloc a la Biblioteca Nacional (Passeig de Recoletos, 20-22, Madrid), el 10 de novembre, a les 11h del matí, a Ràdio 3. Amb entrada lliure fins a completar aforament.