Quantcast

Fernando Torres podria sortir al gener del club dels seus amors

El jugador matalasser no entra en els plans de Simeone , ni tan sols amb la falta de gol dels blanc i vermells aconsegueix la titularitat. Aquesta decisió podria estar ja presa , tret que les tornes canviïn i el davanter de Fuenlabrada tingui més minuts des d'avui fins al gener, quan s'obrirà el mercat hivernal.

Les ofertes que té damunt de la taula provenen de la Major League Soccer , lliga de EUA en què milita el seu gran amic David Villa, i de la lliga de la Xina , dues lligues en creixement i que, cada any, augmenta la seva competitivitat.

Fernando Torres porta nou partits en total i cap gol en el que va del campionat de lliga, lluny encara dels 45 que va jugar la temporada passada o de els 44 que va jugar la temporada del seu retorn al club dels seus amors.