Quantcast

Així juguen els finalistes de la Copa Conmebol Libertadores

Lanús i Grêmio s'han guanyat a pols un lloc a la final de la Copa Libertadores i estaran lluitant pel títol en la gran final que serà a doble partit , com la supercopa d'Espanya, i es jugarà en els respectius camps dels equips que la juguen.

l'anada d'aquest partit es jugarà el 22 de novembre a Porto Alegre , Brasil, a l'estadi Arena do Grêmio i la tornada es jugarà el 29 de novembre en el Gran Bons Aires, Buenos Aires, Partit de Lanús, al estadi Ciutat de Lanús-Néstor Díaz Pérez, més conegut com La Fortalesa .

Lanús s'enfronta a una final històrica ja que és la primera vegada que l'equip argentí arriba a una final de la Copa Libertadores, però, sense però, és el desè equip argentí a arribar a una final d'aquesta competició. En el rànquing de clubs argentins van molt per darrere d'històrics com Boca Juniors (10 finals / 5 guanyades), Independent (7 finals / 7 guanyades, aquest l'equip que més vegades ha guanyat la Copa Libertadores), River Plate , al qual van eliminar en aquesta edició a les semifinals remuntant un zero a dos en contra i endossant-li als de la Plata un engruixat quatre a dues a la Fortalesa, o Estudiants (5 finals cadascun, River va guanyar 3 i Estudiants 4), i igualen a altres històrics argentins com són Racing d'Avellaneda , < b> Argentins Juniors (equip que va veure créixer a Maradona), Vélez Sandsfield o Sant Llorenç .

El Club Atlètic Lanús ha arribat a aquesta final, després d'una històrica remuntada a River Plate que va guanyar en l'anada 1-0 al Monumental, estadi de River, i que a la volta anava guanyant 0-2 i va acabar remuntant i ficant-li als `Millonarios' quatre gols que van decantar l'eliminatòria a fav or dels granats, que va acabar amb un marcador total de 4-3.

Grêmio , per la seva banda, ha arribat 4 vegades a una final de la Copa Libertadores i ha guanyat en dues ocasiónes i és el tercer equip brasiler que més vegades ha guanyat la competició continental sud-americana per darrere del Sao Paulo (6 finals / 3 guanyades ) i del Sants (4 finals / 3 guanyades), i anirà a per la seva cinquena final i intentarà dur-se a Porto Alegre la tercera copa.

Grêmio ha arribat a aquesta final després d'eliminar a Barcelona Sporting Club per un total de 3-1 a favor dels brasilers (anada 3-0 / tornada 0-1) .

Així juga l'equip de la Primera Divisió Argentina, Club Atlètic Lanús :

Així juga Grêmio , l'equip de la Campionat brasiler de Sèrie A :