Quantcast

VIDEO | Triangle Invers estrenen 'Vendaval', el seu primer videoclip

Ja està en plataformes digitals el videoclip de Vendaval , tema de Triangle Invers inclòs a Cromatismes , el seu primer EP. Gravat en Edimburg (Escòcia) i realitzat per AfterliVe Films, aquest videoclip és la primera publicació del grup des que es va fer oficial el seu fitxatge per Hook Management .

< p> El protagonitza Manuel Muñoz , cantant i guitarrista de la banda que, al costat del seu germà Gabriel Muñoz (baixista), componen els temes de Triangle Invers. La banda la completen José Traginer (guitarra elèctrica i cors), Josh Hannaby (bateria) i Pepe Doncel (teclat, guitarra solista i cors).

Després d'un sold out a la Sala Meravelles de Madrid el passat 30 de setembre i un xou ple en Cafè la Palma poques setmanes després, la jove banda madrilenya gravarà el seu primer disc aquest proper hivern . Cromatismes , produït per Luca Petricca i Brais Ruibal a Reno Estudis, ha presentat al grup com un dels més prometedors de l'escena alternativa nacional.

NOU REFERENT PER AL PÚBLIC jOVE

L'escena emergent i jove segueix en constant ebullició. Les plataformes digitals i les xarxes socials han aconseguit assentar-se com una nova forma de difusió i Triangle Invers és conscient.

Seguint els passos d'artistes com Tamboret o Sofia Ellar, Manuel, líder del grup, és tota una referència a Instagram . Sota el nickname @manu_munoztri , el cantant suma més de 10.000 seguidors, xifres que s'acosten als 15.000 de Second i superen els registres de grups tendència com Viva Suècia o Rufus T. Fifrefly.