Quantcast

Axel Torres va patir un desmai en directe quan presentava 'El Club'

M'estic marejant molt. Això deia Axel Torres mentre estava presentant el programa 'El Club', abans de caure desplomat a terra per culpa d'una indispoción que va patir el periodista de Sabadell. Davant el desmai, la cadena va començar a retransmetre reportatges de dies anteriors fins que José Sanchís i Jorge Valdano, retransmisores del partit Tottenham-Reial Madrid, van explicar el succeït en plató.

Danae Boronat, que ja va substituir a Axel Torres dimarts per una indisposició, també va fer el mateix el dia d'ahir, amb els periodistes i experts presents en el programa i que havien acompanyat a Axel Torres durant el programa. Hores després, el mateix periodista confirmava que només es tractava d'una indisposició a través del seu compte de Twitter.

Tot aparentment controlat. Em trobo bé. Vaig patir una baixada de tensió. Gràcies pels ànims i els missatges.

& mdash; Axel Torres (@AxelTorres) 1 novembre 2017

< p>

No és la primera vegada que veiem a algú que es desploma en directe. Julen Lopetegui ja va patir una cosa semblant quan presentava amb Patxi Alonso el programa d'anàlisi del Mundial d'Alemanya. Des Què! enviem a Axel Torres tota la força i ànim del món.