Quantcast

Una funerària envia a una família les restes del difunt equivocat

Per si no fos poc amb carregar amb el dolor produït per la pèrdua d'un ésser estimat, la família de Kim Goodsel està patint les conseqüències d'haver rebut, per part de la funerària, les restes del difunt equivocats.

El germà de Kim, Kevin, va morir a Stockton, Califòrnia, i ella es va posar al capdavant de la paperassa perquè el Crematori de Bay Area enviés les restes del seu germà a Utah, lloc de naixement de la família. Però les restes que van arribar no van ser les de la persona esperada.

«Ha estat horrible. Ha estat tan horrible«, va confessar Goodsell a ' FOX40 '.» Han estat les pitjors 75 hores de les nostres vides«.

Goodsell havia traslladat el taüt tancat a un dipòsit de cadàvers a Utah, on es van adonar de l'error. Les restes estaven destinats per a ser lliurats a una família a Massapequa, Nova York.

Kim va preguntar a l'encarregat del dipòsit, estranyada al veure el nom d'una altra persona escrita en la paperassa, que si aquest era el nom de l'home encarregat de dur a terme la cremació, al que el responsable del dipòsit va respondre: «Aquest és el nom del mort. Aquest el del seu germà«. Goodsel va resoldre la desagradable conversa:» Aquest no és el meu germà «.

Per la seva banda, Clint Love, propietari del crematori responsable, va declinar la invitació per realitzar una entrevista, i va al·legar que preferia que els seus advocats s'encarreguessin del cas. Love va demanar disculpes i va assegurar que era la primera vegada que havia passat un cas semblant des que ell està al capdavant del negoci. Segons 'FOX40', l'empresa no té queixes obertes i que la seva llicència està en regla.

El passat dissabte, la família va rebre un segon lliurament de restes funeràries. Goodsell va afirmar que, després d'aquesta confusió, encara no està segura de confiar que el segon grup de restes siguin en realitat les del seu germà.

«Tots sentim el mateix. És realment el meu germà? És realment Kevin?«, va dir, i va afegir que vol que el crematori responsable pagui les proves d'ADN del segon grup de restes per verificar la seva identitat.