Quantcast

Picabaralla entre Sergio Martín i Gabriel Rufián a 'Los Desayunos de TVE'

Enmig del clima de tensió que es viu per la crisi a Catalunya, el presentador de 'Los Desayunos de TVE', Sergio Martín, ha connectat en directe amb el portaveu adjunt d'ERC, que es trobava en les voltants de l'Audiència Nacional i el Tribunal Suprem, on avui estaven cridats a declarar els ex membres del Govern i els de la taula del Parlament.

Tot ha començat quan Rufián ha contestat a les preguntes del presentador de manera superba, assegurat que no era just que fossin cridats a declarar . El presentador, Sergio Martín , no s'ha callat i li ha respost "de cas no és justícia interrogar als que han incomplert la llei . A partir d'aquí, han compartit moments de tensió entre tots dos.

& # 9210; Parlem amb @gabrielrufian , Ptvoz. adjunt de @Esquerra_ERC . En directe aquí & # 10145; & # 65039; https://t.co/M7BDkpbvGg # LosDesayunos pic.twitter.com/gicMYjeLgF

Els Esmorzars (@Desayunos_tve ) 2 novembre 2017

rufià, en ser preguntat pels membres de la CUP, ha respost amb certa ironia, donant a entendre que la pregunta està fora de lloc. Al que e l presentador ha respost. "Sembla que ens tracta com imbècils" . A més, li ha recordat al portaveu d'ERC que el seu "obligació és fer preguntes i la llibertat la de respondre-" .

El periodista Antonio Casado ha afegit que el que havia passat només podia ocórrer en una televisió pública perquè cal donar cabuda a tothom i totes les idees . "En una televisió privada aquesta actitud desdenyosa no se li haguessin aguantat", deia el periodista. Mentrestant, Sergio Martín, no content amb les paraules de Rufián, insistia a deixar clara la seva tasca i deure com a presentador d'un programa en una televisió pública.