Quantcast

La Fiscalia demanarà una ordre internacional de detenció per Puigdemont i els consellers a Brussel·les

Tal com estava previst l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, no es va presentar aquest matí a l'Audiència Nacional per declarar pels delictes que se li imputen: Rebel·lió, sedició i malversació de cabals públics.

Segons s'ha filtrat, la Fiscalia té pensat demanar una ordre internacional de detenció contra Puigdemont i els 4 exconsellers que segueixen a Brussel·les. L'advocat de l'expresident ja va dir que el seu client es lliuraria a un jutge belga si es cursés aquesta ordre de detenció.

DIVISIÓ AL INDEPENDENTISME

La decisió de Puigdemont i de diversos exconsellers de viatjar a Bèlgica no va caure bé en alguns sectors independentistes. Una cosa que ha tornat a evidenciar aquest matí l'advocat de la presidenta del Parlament Carme Forcadell.

Davant la pregunta de si l'expresident hauria d'haver anat a l'Audiència Nacional a declarar, Andreu Van den Eynde s'ha mostrat rotund: "Sí, hauria d'haver vingut".