Quantcast

Les noies tindran un paper determinant en les nominacions, en una nova nit d'expulsió a 'GH Revolution'

L'arrencada en directe de la nova i dura prova setmanal, en la qual les noies de la casa, actualment en inferioritat numèrica, jugaran un paper molt important que influirà també en el desenvolupament de les noves nominacions, centrarà bona part de la atenció de la vuitena gala de 'Gran Hermano Revolution', que Jorge Javier Vázquez conduirà aquest dijous (22.00 hores) a Telecinco.

Durant la vetllada, Carlos Lozano i Alyson Eckmann posaran fi a la seva estada a la casa per traslladar-se al plató, on s'analitzaran en sengles entrevistes i de manera minuciosa seu pas per Guadalix de la Serra. Entre altres assumptes, Alyson Eckmann es referirà al idil·li viscut amb Rubén, mentre que Carlos Lozano podrà referir-se a les diferències que ha mantingut amb molts dels seus companys.

Mina, Maico o Joan: un ells abandonarà la casa

al llarg de la gala, s'anunciarà a més la identitat del nou expulsat amb Mina, Maico i Juan com a candidats a abandonar la casa i s'abordaran les conseqüències que la sortida d'un o altre pugui implicar.

Finalment, els concursants tornaran a participar en les nominacions, que se celebraran novament al confessionari amb Carlota fent ús de la immunitat guanyada en la passada gala i que s'estendrà durant les properes tres setmanes.

Finalitzada la gala, els espectadors podran seguir les reaccions dels concursants a partir de les 01:45 hores a 'Gran Hermano: la casa en directe'.