Quantcast

Tres morts en un tiroteig en un centre comercial de colorit

Un tiroteig registrat en un centre comercial de Denver (Colorado), als Estats Units, ha deixat almenys 3 morts , segons ha informat la policia en un missatge a través del seu compte de Twitter , les mateixes fonts asseguren que, de moment, no s'han produït detinguts .

les forces de seguretat busquen el sospitós que, quan es van produir els fets, vestia una caçadora negra, pantalons texans i una samarreta de color granat . L'autor de la mascare va entrar per la porta principal d'una botiga del centre comercial i va començar, sense dir res, a disparar contres dels clients que es trobaven a l'interior .

Els fets van ser denunciats sobre les 6:30 hores (hora local). La policia de Thornton, al nord de Denver, des de les xarxes socials, va demanar als seus habitants que no s'acostessin a la zona i va indicar que s'havien produït morts, encara que no va especificar el nombre.

Shooting just occurred at Walmart, 9900 Grant St, múltiple parties down. Please stay away from the àrea. pic.twitter.com/MdffbTPLKl

& mdash; Thornton Police Dept (@ThorntonPolice) 2 novembre 2017

Posteriorment, es va fer públic que dos homes havien resultat morts i dona ferida . La dona va ser traslladada a l'hospital, on, desafortunadament, va morir poc despré s. El portaveu de la policia de Thornton, Victor Avila , ha indicat en roda de premsa que les tres víctimes es trobaven a la mateixa de botiga, prop de la porta principal. Les autoritats estan revisant les càmeres de seguretat de l'establiment i interroguen els testimonis a la recerca de noves pistes que puguin aclarir els fets.

També es busca un vehicle en què creuen que va fugir el sospitós, un Mitsubishi Mirage 4 de color roj o.Se desconeix si hi va haver més d'una persona involucrada en el tiroteig.

Walmart shooting incident, person and vehicle of interest, remain anonymous, call Crime Stoppers 720-913-7867 < a href = "https://t.co/PFNbEALpbG"> pic.twitter.com/PFNbEALpbG

& mdash; Thornton Police Dept (@ThorntonPolice) 2 novembre 2017

" Jo anava a sortir (…) i al minut es van sentir com si s'haguessin rebentat uns globus. La dona del Walmart es va acostar corrent i plorant i em va dir no són globus, és una ràfega de trets. Llavors vaig agafar la meva cistella i vam sortir tots corrent ", va relatar una dona testimoni presencial dels fets." Quan vaig girar, hi havia gent sortint. la porta estava oberta, però no hi havia molta gent. Hi eren tots asustadísimos, tots corrent. Molt lleig ", ha indicat.

" Vaig tenir por ", va relatar Aaron Stephens, de 44 anys i caixer de la botiga on es va produir la matança a l' Denver Post . Va escoltar un sol tret i va veure com els clients van començar a córrer per fugir. " Vaig témer per la meva vida ", ha conclòs.

Massive response by law enforcement at the Colorado Walmart where the shooting happened. qual Police say it 's not an activi shooter situation. pic.twitter.com/PNw6lQ1W2r

& mdash; Ryan Saavedra & # 127.482; & # 127.480; (@RealSaavedra) 2 novembre 2017