Quantcast

OLIANA S'OMPLE AMB LA FIRA DE TOTS SANTS ' Alt Urgell, 2-11-17

Oliana s'ha omplert aquest dimecres amb la tradicional Fira de Tots Sants. Més d'un centenar de parades han donat vida als principals carrers del poble en una de les fires més importants de la comarca, juntament amb les de la Seu d'Urgell i Organyà. Com de costum, un dels principals atractius ha estat la mostra ramadera, juntament amb l'espai multisectorial. Enguany, però, la fira ha incorporat una novetat, un tast de formatges a càrrec de la formatgeria l'Oliva. A banda, també s'ha volgut incorporar un acte de caire més reivindicatiu, tenint en compte la situació política que viu el país. La fira també ha comptat amb activitats complementàries, com una exhibició de dansa, un torneig de bitlles catalanes, un taller per a joves que volen formar part dels diables o la celebració dels 40è aniversari dels Gegants Vells d'Oliana.