Quantcast

Torna 'Moulin Rouge' a la Cerdanya

L'Associació Cerdanya Musical tornarà a representar l'obra 'Moulin Rouge' que va estrenar durant la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà. Com els anys anteriors, la companyia ceretana torna a programar funcions al novembre, en aquest cas, seran els dies 24 i 25 de novembre a les 21.30h al Casino Ceretà de Puigcerdà.

Després Mamma Mia, Grease, Chicago, El Rei Lleó i Sister Act, la companyia va decidir portar a escena aquest drama basat en la pel·lícula del 2001 que porta el mateix nom i que protagonitza Nicole Kidman i Ewan McGregor. L'obra esta ambientada al Paris de principis de segle. Una ballarina del conegut Moulin Rouge es veu atrapada entre l'amor de dos homes: un escriptor bohemi que li ofereix amor vertader i un adinerat duc que li assegura la possibilitat de deixar el cabaret i convertir-la en una actriu. Com no podia ser d'una altra manera, Moulin Rouge compta amb una banda sonora potent que la companyia ceretana ha tornat a adaptar al català.

Les entrades es podran adquirir el diumenge 12 de novembre a la sala de plens de l'ajuntament de Puigcerdà i a partir del dia 13 a l'Oficina de Turisme de Puigcerdà.