Quantcast

Una lesió muscular deixa un mes fora a Sergi Roberto ja André Gomes

Els pitjors pronòstics es van confirmar per a Sergi Roberto i André Gomes després del partit davant d'Olympiacos. Davant la càrrega de partits transcendentals que es presenten per davant i amb una aturada de seleccions que està a la volta de la cantonada, el català i el portuguès estaran en el dic sec fins a Desembre.

Aquest serà el cas de Sergi Roberto, que va patir un trencament de bíceps femoral que el tindrà apartat, almenys, cinc setmanes. Per la seva banda, André Gomes, que va jugar tot just 20 minuts, també va acabar lesionat per una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i té una setmana menys de baixa que el de Reus.

Són, per tant, dues baixes sensibles per al Barça, que afrontarà en aquest mes de novembre partits de gran importància en Lliga davant Sevilla, València i Vila-real, més la trobada transcendental pel liderat i el pas a vuitens de final a la Champions a Torí davant de la Juventus .