Quantcast

Ilias Fifa, en llibertat provisional, desmenteix qualsevo relació amb la trama Operació Chamberí

Ilias Fifa ja està en llibertat provisional després de la seva detenció dijous passat dins el marc de la 'Operació Chamberí', en què l'acusaven de traficar amb substàncies il·legals i en la qual van estar més persones implicades en el cas, atletes marroquins com Adel Meechal.

a les 48 hores, Fifa va quedar en llibertat provisional després d'acollir-se al dret de no declarar en un judici vinculat a aquesta operació anti-dopatge, tot i que es van trobar medicaments prohibits en la seva domicili a Catalunya.

en el dia d'ahir, tot i seguir amb la mateixa condició de la que va sortir del calabós, va reunir els mitjans de comunicació en un parc de la localitat barcelonina de Santa Coloma de Gramenet per aclarir la seva situació i per su`puesto, per defensar la seva innocència sobre el cas.

Fifa va subratllar que "no té temps ni per fer-se el menjar i menys per tonteries com aquestes", a més de defensar la seva neteja sobre qualsevol acusació que li pugui caure: "Jo defenso l'esport net. És mentida que tingui EPO o anabolitzants al meu domicili. Tots els controls els he superat i mai m'han enxampat dopat. Estic tranquil i confio que surti tota la veritat "va sentenciar l'atleta.

Actualment, continua amb llibertat provisional ia l'espera de la sentència que dicti el jutge que instrueix el cas. De sortir impune, l'atleta podrà competir en els europeus de Cros de desembre, competició que espera disputar amb absoluta normalitat.