Quantcast

Ferran Torres es guanya, a cop de burofax, ser del primer equip

Ferran Torres ja és jugador del primer equip a tots els efectes legals. El València CF va enviar recentment un burofax al jove jugador de 17 anys per comunicar-li que, la clàusula de renovació unilateral establerta en el seu contracte, es feia efectiva. D'aquesta manera, el joveníssim extrem, subcampió al Mundial Sub 17 de l'Índia amplia el seu vincle laboral amb el València fins al 2020 , un any més que en el contracte que ja tenia, amb un nou contracte professional i la seva clàusula es veurà augmentada fins als 25 milions d'euros.

El València CF va comunicar al jugador, no només per burofax, sinó personalment, al seu torn del Mundial, la seva decisió que formés part del primer equip. Va ser el director de l'Acadèmia Luis Vicente Mateo el que es va desplaçar a l'Índia per explicar-li al jugador els moviments del club per lligar el futbolista. En aquell moment, va ser quan se li va comunicar que club i entrenadors, estaven molt satisfets amb la progressió i creixement del jugador, fins ara, del filial valencianista. I també se li va dir que el València vol anar més enllà de l'execució d'una clàusula del contracte.

De moment, el València veu suficient la clàusula de 25 milions que se li ha posat al futbolista que ha despuntat al Mundial de l'Índia, però saben que si la seva progressió continua fins a 2020 , any fins al qual se signarà el nou contracte de Ferran Torres, n o seran suficients 25 milions per frenar els grans equips d'Europa.