Quantcast

Coutinho, objectiu del PSG per al proper any

El Barcelona no va a tenir gens fàcil dur-se a Coutinho. A l'interès blaugrana per portar-se al brasiler, s'ha sumat un equip més, el París Saint Germain. Segons assegura Telefoot, el director esportiu del club parisisno, Antelo Henrique i el representant del futbolista del Liverpool Kia Joorabchian, van mantenir una reunió a Londres per ttratar d'arribar a un acord el proper estiu.

A favor del PSG, juga també la presència de Neymar, amic íntim de Coutinho i que pot ser clau a l'hora de convèncer el seu compatriota brasiler per decantar-se per París en lloc de fer-ho pel Barcelona. Per convèncer el Liverpool, el PSG haurà de superar l'oferta culer de 138 milions d'euros.

De materialitzar el fitxatge, seria el tercer fitxatge més car de la història del futbol i també del club gal, després de Neymar i Mbappé.