Quantcast

ACB | Descobreix l'MVP del mes d'octubre: Henk Norel

Henk Norel es va imposar a tornike shengelia com el jugador amb més valoració en el mes d'octubre. El jugador de Guipúscoa Basket va començar a un nivell sensacional i amb una gran arrencada, li va permetre tenir uns punts que han estat impossibles de remuntar per als seus adversaris.

Jornada 1: 30 de valoració

Norel va començar de manera sensacional la competició. Tot i la derrota del seu equip en terres canàries, Norel va acabar el partit amb 30 de valoració i un doble-doble.

Jornada 2: 36 de valoració < / b>

va ser la peça clau de la victòria davant del Real Betis en un xoc en què va marcar el seu límit personal d'anotació amb 25 punts i assistent amb quatre. a més, va ser la segona màxima valoració en la història de l'equip, el que li va valer el MVP de la jornada.

jornada 3: 30 de valoració

va ser el motor de l'equip per tancar la pintura i aconseguir una altra victòria davant un Estudiantes que no va començar bé en lliga i va patir una dolorosa derrota al WiZink Center, a part , pel doble-doble de l'holandès que li va valer el MVP per segona jornada consecutiva.

jornada 4: 5 de valoració

< p> tothom esperava que Norel brillés una altra trobada més i no va ser així. A la derrota dels guipuscoans davant l'UCAM Múrcia, Norel no va estar fi de cara al cèrcol i va marxar amb un 3/10 en tirs en el pitjor partit fins a la data de Norel en el que portem de competició.

Jornada 5: 24 de valoració

L'holandès va tornar a tenir bons registres anotadors, però li va faltar tancar una mica més la pintura a la victòria in extremis de Baskonia gràcies a un canastón de Beaubois.

jornada 6: 20 de valoració

a la jornada passada, tot i tan sols anotar des de la línia de tirs lliures, va aportar en altres facetes del joc per a mantenir-se com el jugador més valorat del mes a la derrota del seu equip davant Bilbao Basket.

Henk Norel és líder en rebots (9,17), en rebots ofensius (4,17) i també un dels màxims anotadors de la competició amb 17,2 .