Quantcast

Atlètic de Madrid i Reial Madrid inicien la `pelea' per Guedes

Gonçalo Guedes és un dels atacants més destacats de Laliga, al costat de Rodrigo Moreno i Simone Zaza. En tan sols vuit partits ha sumat tres gols i cinc assistències, un gol o passada de gol en cada partit de mitjana. Els rumors poden ser reals ja que, la sortida d'Antoine Griezmann de l'Atlètic i la irregularitat de Karim Benzema al Reial Madrid fa que l'opció de Guedes sigui viable per a tots dos clubs. Guedes pot actuar de nou i d'extrem en ambdues bandes gràcies a la seva polivalència i constant mobilitat.

als seus 20 anys, ja porta pràcticament dos a gran nivell des que el Benfica li va pujar al primer equip al gener de 2015. el Paris Saint Germain el va fitxar en el mercat hivernal de 2017 per 30 milions. No obstant això, al club del Sena no hi ha lloc per a una estrella més, això va fer que busqués sortir cedit per agafar minuts per poder arribar al Mundial de Rússia aquest proper estiu. L'equip presidit per Al-Khelaifi ha de complir amb el fair play financer i necessita vendre per complir amb ell, de manera que vendre a Guedes seria un bon començament.