Quantcast

Ana Boyer revela alguns detalls de les seves noces en una de les illes paradisíaques del Carib

La data que els nuvis han triat per aquest gran dia és el pont de desembre. Mentre aquí estiguem lluitant contra el fred, allí estaran gaudint del sol del Carib en una illa privada envoltats de família i amics. Els convidats arribaran uns dies abans i com Ana Boyer ha confirmat, no seran més de cinquanta.

El padrí serà seu germà Julio que assegura estar molt emocionat per aquest paper que li ha atorgat Anna i la seva testimoni , la seva germana Tamara al costat de 4 de les seves millors amigues . Tots els seus germans assistiran a la cerimònia de la petita de la casa.

< div style = "background: url (data: image / png; base64, iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACwAAAAsCAMAAAApWqozAAAABGdBTUEAALGPC / xhBQAAAAFzUkdCAK7OHOkAAAAMUExURczMzPf399fX1 + bm5mzY9AMAAADiSURBVDjLvZXbEsMgCES5 / P8 / t9FuRVCRmU73JWlzosgSIIZURCjo / ad + EQJJB4Hv8BFt + IDpQoCx1wjOSBFhh2XssxEIYn3ulI / 6MNReE07UIWJEv8UEOWDS88LY97kqyTliJKKtuYBbruAyVh5wOHiXmpi5we58Ek028czwyuQdLKPG1Bkb4NnM + VeAnfHqn1k4 + GPT6uGQcvu2h2OVuIf / gWUFyy8OWEpdyZSa3aVCqpVoVvzZZ2VTnn2wU8qzVjDDetO90GSy9mVL qtgYSy231MxrY6I2gGqjrTY0L8fxCxfCBbhWrsYYAAAAAElFTkSuQmCC); display: block; height: 44px; margin: 0 auto -44px; position: relative; top: -22px; width: 44px; ">

# visiting #hermanos #brothers #miami

Una publicació compartida d'Ana Boyer Preysler (@anaboyer) el

Isabel Preysler està encantada amb les noces i amb el futur marit de la seva filla petita. Fernando s'ha integrat a la perfecció en la família des que aquests comencessin la seva relació, i Ana està convençuda que és l'amor de la seva vida .

A donar una volta així & # 129.303;

Una publicació compartida d'Ana Boyer Preysler (@anaboyer) el