Quantcast

ACB | OFICIAL: el Reial Betis cessa a Alejandro Martínez

Alejandro Martínez deixa de ser entrenador del Reial Betis Energia Plu s.Los mals resultats esdevinguts al llarg d'aquestes sis jornades de Lliga Endesa han propiciat que el conjunt sevillà intentin canviar aquesta dinàmica sacrificant a la baula més feble. Javi Carrrasco portarà a l'equip aquests dies de forma provisional.

Al costat de Sant Pau Burgos, el Betis no ha guanyat cap partit en el que portem de competició. És cert que en aquests últims partits l'equip ha millorat i ha lluitat més els trobo, però no ha estat suficient per a un conjunt que ha fet una gran inversió i que ha portat jugadors d'alt nivell com Ryan Kelly, exjugador de los Angeles Lakers.

Des del club han volgut agrair al tècnic l'esforç i dedicació posades en tot aquest temps i que tingui tota la sort del món en l'àmbit professional a un tècnic que no va aconseguir donar amb la tecla a l'ACB.