Quantcast

Ingressen 24 milions i mig de dòlars en el seu compte per error

Si vostè és dels meus, d'aquests que tem consultar el seu saldo, especialment si està a final de mes, aquesta història pot canviar la seva perspectiva i faci que tingui una certa esperança cada vegada que miri com van els seus 'eurets'.

Una jove australiana de 26 anys es va emportar la sorpresa de la seva vida quan va descobrir que el seu compte bancari havia crescut de forma considerable. Hi havia augmentat, en ni més ni menys, 24 milions i mig de dòlars. Amb sang freda, Clare Wainwright, advocada de professió, va vèncer les seves temptacions i va aclarir del seu cap qualsevol indici de son. Era molt conscient al que podria enfrontar si tocava un sol cèntim de la suma.

Tot va començar amb un error del seu banc el passat mes de setembre. El National Austràlia Bank (NAB) va enviar a Wainwright un reemborsament bancari en el qual, per error, havien teclejat la xifra de 25.102.107 enlloc dels 2.500 dòlars que li corresponien. Potser aquesta dona hagi estat la multimilionària més efímera de la història, tot i així, Wainwright mai no va tenir la temptació de gastar els diners o quedar-se'l.

«Sóc advocada i per això no vaig gastar els diners«, va dir en declaracions a 'Fairfax Mitjana'.

No obstant això, no li va impedir fer broma des del seu compte de Facebook on va publicar una captura de pantalla que mostra $ 24.500.000 en el seu compte.


Des del banc australià ja han esmenat l'error i afirmen a 'The Daily Telegraph', que la jove no podria haver tocat els diners, fins i tot si hagués tingut intenció de treure'ls:

«Tot i que els fons van aparèixer en el compte, no estaven disponibles perquè els retirés«. «Agraïm al client per contactar-nos i lamentem qualsevol problema causat«, van sentenciar fonts de l'entitat.