Quantcast

VIDEO | La cantant de The Regrettes és agredida en ple concert

The Regrettes van patir un desagradable incident durant un concert el passat cap de setmana. A la meitat de la seva actuació en el growlers Six Festival de Los Angeles, Lydia Night -cantant del grup-patir una agressió per part d'una dona del públic que va perdre els nervis.

l'organització i seguretat del festival va reaccionar amb rapidesa i va evitar que l'artista patís lesions greus , podent continuar amb el xou.

< p> el vídeo de l'agressió ha estat compartit a través de xarxes socials per assistents al concert que mostraven la seva sorpresa: "Va saltar a l'escenari per fer el gili *******" , diu @theportablechristina , que comparteix el vídeo.

El grup es s'ha pronunciat al respecte a xarxes socials . ha estat la pròpia Lydia qui ha signat el text en Instagram , que diu el següent:

" Estar en un escenari és una de les coses més vulnerables que pots arribar a fer. L'últim del que vols preocupar-te és de sentir-te en perill . L'escenari sempre hauria de ser un lloc segur per expressar-te a tu mateix i el teu art . Ahir, algú va envair el meu espai segur de forma agressiva i això està absolutament malament. Gràcies a tots per la vostra preocupació i amor. Estic encara força sorpresa pel que va passar, però estaré bé. No conec a la noia que em va atacar . Tinc entès que havia consumit un munt de drogues i em va confondre amb una altra persona. Us vull i us veuré el proper mes a la Costa Est ".