Quantcast

Censura, tensions, primers nominats … a la Gala 1 de 'OT 2017'

A la gala d'ahir a la nit d' 'Operación Triunfo' va ser molt destacada pel públic l'actuació de la cantant Becky G. El programa va fer modificar la seva cançó 'Majors' per rebaixar el contingut sexual de la lletra i en comptes d'escoltar això de "a mi m'agraden grans, d'aquests que diuen senyors, dels quals obren la porta i em manen flors. a mi m'agraden més grans, que no em càpiguen a la boca … els petons que vulguin donar-me i em torni boja, boja … " Becky va entonar" a mi m'agraden més grans, que amb un petó a la boca em faci volar en l'aire i que torni boja ". Això va fer que fossin moltes les crítiques dels espectadors a través de les xarxes socials.

La cantant tot just acabar el programa, retransmetia un vídeo a través d'Periscope per aclarir que ella no volia canviar la lletra , però era una gran oportunitat cantar al programa. A més, agraïa als seus seguidors el suport rebut per la seva primera actuació a Europa i va dir que esperava que no estiguessin enfadats amb ella pel petit retoc de la seva cançó.

Hola !!!! https://t.co/9CN5YabvmZ

& mdash; Becky G. (@iambeckyg) 30 octubre 2017

David Bustamante de tornada a l'acadèmia

el extriunfito va visitar el programa que el va veure néixer, però aquesta vegada com a convidat i membre del jurat . David a banda de valorar les actuacions dels concursants i de donar-los alguns consells, ens va delectar amb un dels seus particulars moviments de maluc juntament amb el presentador, Roberto Leal i la cantant Becky G. < / span>

el bon rotllo al programa va estar present, però es van viure certs moments de tensió entre el presentador i el cantant. Aprofitant la presència de la cantant Becky G, Roberto Leal li va preguntar que si Bustamante era molt més gran per a ella, al que el càntabre li va recriminar que li anava a ficar en un embolic .

Bustamante no es va quedar callat i li va tornar al presentador la pulla. "No posis en la meva boca coses que has dit tu. Portes volent terra fitxes tota la nit i no has parat" , li deia el extriunfito al presentador, que va intentar acabar el tema dient-li que anava a ser ell qui li fiqués en un embolic.

Concursants
L'actuació d'Aitana i Cepeda que van interpretar 'No puc viure sense tu', de Los Ronaldos, f ue una de les millors valorades pel jurat mentre que la de Roi i Ricky va ser una de les pitjors valorades.

En aquesta gala, els espectadors podien triar al seu concursant favorit a través de la App Oficial del programa. Per això, en aquesta ocasió, va ser Aitana la primera favorita d' 'OT 2017' , aconseguint així la immunitat.

Després de les valoracions del jurat, van ser Ricky, Roi, Mimi i Ana Guerrero, els quatre nominats. Noemí Galera i la resta de professors van decidir salvar Ana Guerra; i els altres concursants van triar a Roi com a segon salvat. D'aquesta manera, Ricky i Mimi es convertien en els primers dos nominats d' 'OT 2017' .

Serà en la propera gala quan coneixerem qui és el primer expulsat del concurs.