Quantcast

Santi Vila es postula com a candidat del PDeCat a la presidència de la Generalitat

En ple engranatge de la maquinària electoral a Catalunya, Santi Vila, exconseller d'Empresa i amic personal de Carles Puigdemont, s'ha postulat com a candidat a president de la Generalitat, en les llistes del PDeCAT de cara a les eleccions del 21D.

La seva candidatura a liderar les llistes del 21D se l'ha traslladat ja a l'expresident, Artur Mas, i la coordinadora del partit, Marta Pascal. Així ho ha confirmat en una entrevista a 'RAC1' "Efectivament he plantejat a la direcció del partit que tinc tota la determinació, equip, idees i suports per tornar a posar a l'PDECat com a instrument útil".

& # 127897; EN DIRECTE – @SantiVila és postula com a candidat paper @Pdemocratacat : Tinc l'equip, a els Suports i la Determinació https://t.co/KNoRiEqqOw

& mdash; RAC1 (@ rac1) 31 octubre 2017

Vila ha apostat per una candidatura independent del PDeCat al Govern, i en relació a l'assumpte de la independència ha subratllat que estaria disposat a incloure-ho però "ajustada a dret com va fer Escòcia".