Quantcast

La Princesa Leonor compleix 12 anys

Tal dia com avui fa dotze anys coneixíem la notícia del naixement de la primogènita dels Reis d'Espanya, la Princesa Leonor . Aquell nadó "gran i forta", com descrivia el seu pare Felip VI, es convertia un 31 de octubre de 2005 a la setena néta dels Reis Joan Carles i Sofia.

L'hereva al tron ??d'Espanya ha deixat de ser una nena per convertir-se poc a poc en una adolescent. Pocs són els detalls que es coneixen de la vida d'aquesta nena d'ulls clars i cabells rossos i de la seva germana petita la infanta Sofia. Des de petites els seus pares han volgut protegir-les dels focus mediàtics perquè tinguin una infància normal i quotidiana.

A diferència de Felipe, Leonor porta una vida més discreta . Amb la seva edat, el seu pare ja tenia certa experiència en els actes públics mentre que a Leonor són poques les vegades que hem pogut veure-la aparèixer en actes institucionals i destacats, excepte en la festa de la Hispanitat i Pasqua que se celebra cada any al nostre país .

Dels gustos de la Princesa i la seva germana se sap poc , però es coneix que les dues germanes van a un curs de cuina per aprendre sobre receptes i plats sans. Es coneix també que és una bona estudiant i curiosa, gestiona de forma perfecta l'anglès i és aficionada a la música, a l'hípica i l'esquí. Gaudeix del cinema d'animació japonès i està aprenent a tocar el violoncel.