Quantcast

Google celebra Halloween amb un curt animat

Un cop més, Google tira d'enginy a l'hora de commemorar una data especial, i aquest dimarts, 31 d'octubre, com no podia ser d'altra manera, se centra en la nit de Halloween, i per si a algú se li escapava, el motor de cerca es ho recorda amb un curt animat, que, lluny d'espantar, mostra una tendra història d'un petit fantasma.

El protagonista és Jinx, un petit fantasmet que desitja passar aquesta fantasmagòrica nit envoltat d'altres «nens», per poder anar amb ells a visitar les cases amb el tradicional «truc o tracte» i aconseguir caramels. El problema és que no vol espantar-los…

El curt té un final feliç, perquè Jinx el fantasma es mostra tal com és i resulta ser acceptat.

La història contrasta i molt amb el doodle interactiu que Google presentava a Halloween de l'any passat, i en el qual un gat aprenent de mag havia de defensar-se i eliminar a terrorífics fantasmes.