Quantcast

Àngel Correa, el de Rosario que ja recorda a un tal Kun

El jove davanter argentí , Àngel Correa, va marcar el passat dissabte el seu gol número 4 en la present campanya i iguala els que va marcar la temporada passada amb el club matalasser. El Cholo Simeone sembla que li està donant més minuts i ell s'està guanyant la confiança del seu compatriota.

S'està fent amb un lloc en l'onze titular i també la confiança de l'afició que ja li volia en els anys passats, però que està veient en el davanter de tan sols 22 anys un pilar al qual agafar ja que aquest els respon amb gols i amb intensitat en el joc , i com va dir Fernando Torres "l'afició vol que el deixis tot per aquesta samarreta " i el jove que va arribar de San Lorenzo d'Almagro , equip que li va donar l'oportunitat de donar-se a conèixer, està guanyant-se a força de coratge i ganes l'afecte de tots els que el veuen jugar.

Àngel Correa va néixer a Rosario, Santa Fe, Argentina l'any 1995 . Amb només 17 anys va debutar a San Lorenzo d'Almagro i va marcar el seu primer gol l'11 de maig davant Newells en el seu primer partit com a titular. El joveníssim Correa ja causava sensació a Argentina, i no va passar desapercebut als ulls de Cholo Simeone que va voler fitxar-fa dos anys i ho va aconseguir.

L'argentí va arribar a Madrid per 7 milions d'euros. Quan va aterrar a la capital espanyola i es va fer les proves mèdiques protocolàries li van detectar una afecció cardíaca i va haver de ser operat a Nova York. l'Atlètic de Madrid va esperar a la resolució de seva afecció per signar el contracte, encara que va donar al jugador totes les garanties que es signaria. el 24 nov entrenar per primera vegada amb l'Atlètic i el 11 de novembre, confirmada la seva recuperació , els dirigents de Atlètic i Sant Llorenç es van reunir a Buenos Aires per tancar el fitxatge d'Ángel Correa per 5,5 milions d'euros, un 90% del valor total del futbolista.

Va debutar oficialment en pretemporada davant del Numància anotant un gol i donant mostres de la seva enorme qualitat i desimboltura en el terreny de joc. A la jornada 4 de la lliga 2015-16 davant l'Eibar, un partit per al record del jove Correa, que en aquells dies comptava amb només 20 anys i va fer un gol i va donar una assistència per donar la victòria als matalassers per dos a zero.

L'afició es va enamorar llavors d'un petit jugador prim i amb molta desimboltura en el terreny de joc, que feia les delícies del públic i que recordava a un altre petit argentí, que es va anar per la porta de darrere, l'anomenaven Kun, crec que es deia Sergio i farà oblidar al que va venir d'Independent i l'Atleti li va donar tot, perquè Àngel demostra a l'afició matalassera que el seu cor, encara operat, és matalasser.