Quantcast

AMENAÇA | Cristiano Ronaldo, nou objectiu del ISIS juntament amb Messi i Neymar

El ISIS segueix entestat amb les amenaces al món del futbol, ??en concret per atemptar a Rússia durant la celebració del Mundial. Si els primers objectius van ser Leo Messi i Neymar Jr, a més del seleccionador nacional de França Didier Deschamps, ara els focus de l'ISIS se centren en Cristiano Ronaldo.

Wafa Mitjana Foundation publicava una imatge que es va fer viral a les xarxes, igual que ja va fer INTEL Site Group amb el jugador argentí i el brasiler. D'aquesta manera, es pot obsrvar clarament com l'organització terrorista continua amb el seu esforç per sembrar el pànic al país rus.

La FIFA treballa per garantir la seguretat màxima durant la celebració de l'esdeveniment furbolístico més important del món tot i que ISIS tracti de sembrar el pànic entre els aficionats al futbol