Quantcast

Karol G estrena en plataformes digitals 'Unstoppable', el seu primer àlbum

Karol G ha llançat Unstoppable , el seu primer àlbum , en plataformes digitals. L'àlbum inclou tretze temes i importants col·laboracions amb artistes del gènere urbà com Ozuna, Cosculluela, Kevin Roldan, Quavo o Bad Bunny , actual referent internacional.

Unstoppable va ser produït pel colombià i col·laborador Ovy on the drums i barrejat per Mosty – J Balvin , Juanes i Feid – i Jaycen Joshua – Rihanna , Beyoncé , Wiz Khalifa -.

L'àlbum inclou l'èxit global Ara em crida al costat de Bad Bunny , i el remix amb Quavo del grup Migos, el qual creix ràpidament en les llistes globals aconseguint 5 discos de platí a Estats Units.

"Per a mi aquest àlbum és el resultat d'anys increïbles d'experiències, de coneixements, de pujades i baixades que em van fer veure que només la determinació anava a aconseguir guanyar un espai per a mi. en unes aconsegueixes el que vols, en altres no, però sempre ganes " < / i> diu optimista l'artista colombiana, afegint que "no existeix res que em pari. Estic disposada a superar ia gaudir del que vingui. és la meva llei, és la meva norma. Tinc clar el que vull i que vinc Unstoppable per aconseguir-ho tot " .

" Barrejant de reggaeton i trap llatí amb melodies pop, la música de Karol G parla sobre la realitat de la dona i la joventut ", diuen des de Universal Music de Karol, que estarà de gira als Estats Unidosm Amèrica Central i el centre i el sud d'Europa tot i que les dates no estan confirmades.

tracklist DE Unstoppable :

1. Ganes De Tu
2. La Dama (feat. Cosculluela)
3. Hello (feat. Ozuna)
4. El Pecat
5. A Soles
6. Ara Em Crida (feat. Bad Bunny)
7. Ets meu Tot (feat. Kevin Roldan)
8. Amor No Hi ha
9. A Ella
10. Ninot De Lego
11. Gairebé Res
12. El Sap Déu
13. Ara Em Crida remix – Bad Bunny & Quavo