Quantcast

Miss Caffeina esgota les entrades per al seu segon concert a La Riviera

Miss Caffeina ha anunciat que ja no queden entrades per a cap dels seus dos concerts de final de gira a la madrilenya sala La Riviera.

El grup acomiadarà Detroit amb un esdeveniment especial que recollirà tres cares diferents de la seva música. Motor City Show -nom amb què han batejat a l'esdeveniment- serà un esdeveniment exclusiu amb dues passades – 9 i 11 de novembre – que recollirà una fase acústica , una altra elèctrica i una altra de festa : Room , rock i rave .

Les entrades per al primer xou confirmat es van esgotar en menys de deu dies , quatre mesos abans de la data del concert, i el < i> sold out de la segona s'ha confirmat avui, a deu dies de la cita.

Detroit ha confirmat a Miss Caffeina com un dels grups més destacats de la escena alternativa nacional. Abandonar el rock i adoptar ritmes eléctrónicos de caràcter bailongo i desenfadat han permès al grup donar el pas definitiu cap al professional i les masses.

A cavall entre l'indie i el mainstream , han aconseguit completar dos anys de gira amb més de cent concerts en festivals i sales.

Després de Motor City Show , Miss Caffeina abandonarà els escenaris per preparar el seu pròxim treball. "Abans d'hivernar molt de temps i esperar la primavera, la nostra gira Detroit ja té un final" , deia el seu cantant, Alberto Jiménez, en el vídeo promocional de l'esdeveniment. < / p>