Quantcast

TENNIS | Federer no jugarà a París i lliurament en safata el nombre un a Nadal

Roger Federer ha renunciat a jugar el Masters 1000 de París després de guanyar aquest diumenge el torneig de Basilea. L'organització del torneig parisenc ha confirmat la baixa del suís, que prefereix recuperar-se de l'enorme càrrega de partits que ha tingut aquest any.

D'aquesta manera, Rafa Nadal té gairebé a la butxaca l'opció d'assegurar-se el número u del rànquing ATP per al que queda d'any. A l'espanyol només li val guanyar un partit per assegurar-se el número u. Rafa torna a la pista després absentar-se del torneig de Basilea, del que va ser baixa per una malaltia al genoll.

Aquest Màsters 1000 és l'únic que se li ha entravessat a Rafa, el millor resultat va ser ser finalista en l'edició de 2007, igual que la Copa Masters, que se li va entravessar el 2013 i 2015. < / p>