Quantcast
miércoles, 19 enero 2022 4:50

RAJADA | Gazzetta dello Sport: Morata carga contra el Real Madrid

Álvaro Morata va realitzar la rajada de l'any en una entrevista a la Gazzetta dello Sport. Al mig esportiu italià, el davanter del Chelsea reconeix que va ser un error sortir de la Juventus per tornar al club blanc, on admet que el van tractar com al nen que era abans d'anar-se'n.

Així de contundent es va mostrar: "quant al retorn del Reial Madrid, havia punts contractuals de respectar. No obstant això, la desil·lusió va ser enorme. Em van tractar com el nen que era dos anys abans d'anar-se'n a Itàlia". Morata, també va parlar sobre la diferència existent entre les tres lligues, on estaca que a Espanya "predomina la tècnica", a Itàlia "la tàctica, encara que et sosté més la qualitat" ia Anglaterra l'aspecte més important és "la força física" .

quant a l'elecció del Chelsea, admet que els blues van contactar amb ell abans de finalitzar la temporada anterior i que Antonio Conte va ser "fonamental" en la seva arribada. Sosté que la seva adaptació a Londres ha estat més fàcil gràcies al "grup d'espanyols" i també per l'estada del seu EXPOSA, Alice Campello.