Quantcast

Terrible confusió | Esgarrifós decoració de Halloween fa que els veïns avisin a la policia

La festa de Halloween , en importància, pot ser la celebració més significativa per als nord-americans, només després del dia de ' Acció de Gràcies ' o el ' Quatre de juliol '. Tal és la bogeria que desperta entre els nord-americans que una família va col·locar, a l'entrada de casa seva, un decoració tan cridanera que va provocar la intervenció policial .

Els fets van succeir quan un transeünt caminava tranquil·lament per un carrer de Greenville , Tennessee (EUA.), quan va presenciar el que podria ser un brutal accident o un assassinat en tota regla . No va contemplar una tercera opció, que simplement fos una broma. Alarmat per la seva visió, immediatament, va avisar per telèfon a les autoritats . En la seva trucada va alertar a Departament del Xèrif que a la entrada del garatge d'una casa hi havia trobat un cos decapitat , amb les cames esteses cap a fora , el que li feia pensar que havia estat la porta del garatge la qual havia tallat cap del suposat mort. La sang esquitxava per tot arreu .

Pel que sembla aquest no va ser l'únic veí que va trucar al Sheriff, així que des de la seva oficina van decidir publicar el següent missatge acompanyat per una fotografia , presa per un oficial, al ' lloc dels fets ': "ATENCIÓ a TOTS! per a aquells de vostès que condueixin CHUCKEY Pike al comtat de Greene: AIXÒ ÉS UNA dECORACIÓ dE HALLOWEEN . NO truqui al 911 per denunciar un cadàver. En el seu lloc, feliciti al propietari de l'habitatge per una gran decoració ".

Des de llavors, la publicació s'ha compartit més de 9,800 vegades. L'oficial David Love del Departament del Xèrif del comtat de Greene va assegurar en declaracions a 'Today', que "no estava segur de quantes " persones han cridat per informar o queixar-se sobre la decoració, però va aclarir que l'assumpte no està sent tractat com un acte maliciós.

" Això va ser una broma, va ser només un decoració de Halloween que algú va posar com decoració davant de casa ", va dir Love. "La gent ho va veure i es va espantar ".

Els Lovergines, la família que va tenir l'esgarrifosa idea de decorar així l'entrada de casa van posar la decoració més d'un mes abans de les vacances Halloween i va declarar a la televisió local ' WJHL ' que viuen per Halloween i que a la seva família sempre li agrada començar a decorar la casa amb antelació. Aquest any, es va adonar que la decoració podria haver estat massa exagerada quan la policia va trucar a la seva porta i va veure a diversos agents presents.

" Vaig pensar que es veia tan real i divertit. Espero que la gent no s'ofengui ", ha afegit Lovergine.