Quantcast

BÀSQUET | El 1X1 de les 12 convocades per les finestres FIBA

La selecció femenina disputarà al proper novembre dos partits classificatoris per a l'Eurobasket de l'any 2019 en què s'enfrontaran a Bulgaría ja Holanda, aquest últim a Valladolid.

Silvia Domínguez

la base del Perfumerías Avenida serà una de les encarregades de dirigir el joc de la selecció. Aquest any està tenint molt bons percentatges de tir i millorant les seves estadístiques en punts en relació a temporades passades.

Leticia Romero

Sense cap dubte, és una de les millors jugadores i més talentoses que té el país a dia d'avui. En el dia d'avui comparteix equip amb Marta Xargay i possiblement disputi la WNBA en pròximes edicions després de la seva drafteó i la seva gran campanya en la lliga universitària.

Anna Cruz

Una altra de les principals líders de la selecció. Desencalla el joc amb cistelles decisives i juga bé el bloqueig i continuació. La guanyadora de la WNBA, torna amb la selecció després de la seva lesió al menisc per la qual va haver de passar per quiròfan.

Alba Torrens

Alba serà l'encarregada de posar els punts a la selecció. Amb el seu gran potencial en la faceta ofensiva, Alba intentarà mantenir aquest nivell anotador perquè la selecció no tingui problemes

Marta Xargay

Una de les jugadores més polivalents de la selecció. Amb un molt bon treball defensiu i ofensiu, la jugadora de l'Praga és una assegurança de vida per a Lucas Mondelo i serà una altra de les peces clau en el seu esquema.

Cristina Ouviña

la base ve a reemplaçar el lloc que ha deixat Laia Palau a la selecció. En la seva primera temporada fora de les nostres fronteres està jugant a un bon nivell en el Bourges francès.

Maria Comte

Una de les jugadores més destacades amb el Girona i que ha donat un gran salt en aquest últim estiu, després del seu pas per Estats Units i la seva convocatòria a l'Eurobasket. La aler guanyadora del Sub 20 vol seguir sumant més experiència amb la selecció absoluta

Leo Rodríguez

Una altra de les jugadores amb un gran futur. La talentosa canària que milita al Wisla Cracòvia segueix mantenint la seva progressió després del seu pas pel Perfumerías Avenida o per Estats Units.

Bea Sánchez

Una de les jugadores més importants de l'Uni Ferrol torna juntament amb els seus vuit companyes que van guanyar l'Eurobasket. Amb el conjunt gallec, està quallant una gran temporada i intentaran aquest any acabar en els llocs alts de la taula

Laura Nicholls

La càntabra segueix sent un altre dels pilars de la selecció. La contrastada jugadora del Perfumerías Avenida, mostra molta lluita i caràcter en el joc interior. A més de ser un perill en atac, si fos així necessari.

Astou N'Dour

La interior substitueix a Sancho Lyttle en la convocatòria. La jugadora nacionalitzada que milita ara al virtus, serà una de les refrentes en el joc de la selecció espanyola i un pilar en el rebot.

Maria Araújo

< p> La interior de l'Uni Ferrol està a un gran nivell i mitjana 12,8 punts, 10,4 rebots i 4,8 assistències per partit. Amb un paper protagonista en les categories inferiors, Araújo viurà la seva primera experiència com internacional absoluta.