Quantcast

El 1×1 de la jornada 7 de la Lliga Iberdrola: El Barcelona va acabar demanant l'hora

dissabte 28 d'octubre

Santa Teresa CD 1 – 2 Real Betis Fèmines (IDM El Viver): El Santa Teresa segueix sense sortir de la mala ratxa en la que porta immers des de principi de temporada, i encara que no ha entrat en llocs de descens, segueix catorzè i sense sumar, encara ni una sola victòria en el que va de lliga. El Reial Betis, per la seva banda, continua amb la bona ratxa de victòries i els val per quedar cinquenes empatades a punts amb el Llevant, que està en quarta posició.

diumenge 29 d'octubre

València CF Femení 4-0 Madrid CFF (Ciutat esportiva de Paterna): El València va tornar a guanyar, aquesta vegada el Madrid CFF, i es posicionen novenes en lliga a només un punt dels llocs de Copa de la Reina. El Madrid no va aconseguir treure res positiu a València i va tornar a casa havent perdut els llocs de copa i en dotzena posició amb nou punts. Els gols van anar a càrrec de Szymanowski, Lombi en dues ocasions, i Karpova.

Athletic Club 0-1 Granadilla Egatesa (Lezama): Es cau al sisè lloc l'Athletic després de caure a casa davant el Granadilla, que es posiciona setè a només un punt de l'Athletic, Betis i Llevant i en llocs de Copa de la Reina, objectiu prioritari del Granadilla. L'únic gol del partit el va marcar al 93' Maria Josep.

Fundació Albacete 1-3 Espanyol (Ciutat Esportiva Andrés Iniesta): L'Espanyol aconsegueix una victòria importantíssima per seguir lluitant pel seu objectiu i són, ara mateix, terceres amb un marge d'un punt amb el Llevant que està 4. Cal destacar l'Espanyol la convocatòria de Brenda Pérez que, encara que no va jugar, va tornar després d'un temps fora dels terrenys de joc per lesió, s'espera que torni a trepitjar la gespa d'aquí a molt poc. Els gols van ser, per part de l'Albacete, Alba Rodó, i per part de l'Espanyol, Elena Julve, Paloma i Eli.

Saragossa CFF 0-1 Rayo Vallecano (Estadi Pedro Sancho): el Saragossa no té a què a tenir, i no aconsegueix guanyar a casa davant el Rayo i continuen en llocs de descens, i el Rayo es fica en llocs de copa i lluitarà per seguir aquí. L'únic gol del partit el va ficar Estela.

Sporting Huelva 0-1 Llevant femení (Carrer Port): El Llevant es fa amb una victòria important per intentar assentar-se en els llocs alts de la classificació i l'Sporting que cau a l'onzè lloc de la classificació. El gol que va donar la victòria al Llevant, va arribar de la mà de Charlyn.

Reial Societat 0-1 Sevilla Femení (Instal·lacions de Zubaleta PSO. L'hipòdrom): El Sevilla aconsegueix tres punts molt importants per allunyar-se un poder allunyar-se de la zona vermella de la classificació. Per la seva banda, la Reial Societat segueix última amb zero punts i sembla cada vegada més clar, que hauran de lluitar molt si volen mantenir la categoria. El gol del Sevilla va ser obra de Rocío.

Atlètic de Madrid 1 – 1 FC Barcelona (Ciutat Esportiva Wanda Atlètic de Madrid): El resultat no fa honor al que va ser el partit, un autèntic partidàs que va dominar durant 70 minuts l'equip local. Els primer minuts del partit van ser molt semblants fins que en un error de rebuig de Kenti Robles va arribar en el minut 21'el gol del Barça de la mà de Andresa Alves. A partir d'aquí va ser un monòleg blanc-que va pressionar tot el que va poder i va tenir moltes oportunitats que entre Sandra Draps i una estel·lar Mapi León, que tornava a casa, van fer que no arribés l'empat blanc-fins al minut 63' que en un rebuig d'un córner Kenti, que abandonaria el terreny de joc lesionat uns minuts després, va enganxar una gardela amb la cama esquerra impossible per a Sandra Paños i que va besar les maies deslligant la bogeria dels 1926 aficionats que eren a la Ciutat Esportiva Wanda. Els minuts restants van ser de bogeria i de moltíssimes ocasions per l'Atleti. El partit va acabar amb el Barcelona demanant l'hora i amb un Atlètic que va merèixer més i va demostrar que són un equip amb qualitat de sobres per optar a tot.