Quantcast

David Bustamante torna a 'OT' com a membre del jurat de la gala 1

Gairebé 15 anys després que David Bustamante deixés l'acadèmia d' 'OT', torna com a jurat al lloc que el va veure néixer . El càntabre ocuparà la quarta cadira de jurat juntament amb Mónica Naranjo, Manuel Martos i Joe Pérez-Orive, per valorar les actuacions dels 16 concursants en aquesta primera gala. Aquests hauran d'interpretar uns duets que han estat acarnissant durant tota la setmana.

Bustamante no és l'únic que avui visita 'OT'. La cantant Becky G. serà l'artista convidada d'aquesta gala en què presentarà el seu últim single 'Majors', avançament del seu primer àlbum en espanyol.

En aquesta primera gala, podrem conèixer el concursant favorit del públic que se salvarà de les nominacions . Després el jurat valorarà a la resta de concursants i proposarà a 4 per abandonar l'acadèmia. El claustre de professors salvarà a dos i els dos restants quedaran en mans del públic que serà qui decideix qui abandona l'acadèmia definitivament en la pròxima gala . El públic podrà votar a través de l'App Oficial, de trucades telefòniques ia través d'sms.